Järva-Jaani Vanatehnika varjupaik ja muuseumide keskus
  Info  

  Päevik  

  Eksponaadid  

  Fotogalerii  

  Punane Raamat  

  Muuseumide keskus  

  Jälgi meid:    
  Kõik pealkirjad  
  Otsi:  
PäEVIK

Ehitatud Eestis 2016 - 6. augustil 2016!
teisel küünlakuu päeval umbes kell 19:44:54

Järva-Jaani Vanatehnika varjupaigas on märkamatult jõutud juba kümnenda suveürituseni, kus ühel suvisel nädalavahetusel kogunetakse Kesk-Eestisse, et maha pidada üks tehnikaparaad koos muude ajaveetmisüritustega.

Käesoleva aasta 6. augustil peetakse kolmandat korda 2010. ja 2013. aastate järel Järva-Jaani Vanatehnika Varjupaiga suveüritusena Eestis ehitatud (ja ümberehitatud) sõidukite kokkutulekut koos killavooriga Järva-Jaani alevi tänavatel. Üritusele on oodatud igasugused kahe, kolme ja enama rattaga, (aga ka roomikutega) sõiduvahendid, mida ühendab fakt, et masin on täielikult või osaliselt ehitatud Eestis.

Pea märkamatult on jõutud suveüritustest ümmarguse tähiseni - tegemist juba järjekorras kümnenda korrani. Kui esimene üritus oli lihtsalt Varjupaiga kogu täiendamisele suunatud, siis kõigil edaspidistel kordadel on oluliseks osaks ka Varjupaiga tehnikakogu korrastamine ning teiste sama "kiiksuga" asjahuvilistele võimaluse pakkumine oma hobide näitamiseks laiemale vaatajaskonnale.

Kõigil asjahuvilistel on oma osalemist võimalik registreerida alates praegusest aadressil
tuve@jjaani.ee või Varjupaiga kodulehel vastavat registreerimisvormi täites!
Registreerudes lisada juhi nimi, sõiduki lühikirjeldus ja väga soovitavalt ka foto liikurist.


Tuve Kärner
korraldustoimkonnast