Järva-Jaani Vanatehnika varjupaik ja muuseumide keskus
  Info  

  Päevik  

  Eksponaadid  

  Fotogalerii  

  Punane Raamat  

  Muuseumide keskus  

  Jälgi meid:    
  Kõik pealkirjad  
  Otsi:  
PäEVIK

Järva-Jaani tuletõrje 120. aastapäev 27. juulil 2019
ühel heinakuu päeval umbes kell 16:21:57
PRESSITEADE

27. juulil 2019. aastal tähistab Järva-Jaani tuletõrje oma 120. aastapäeva. Järva-Jaani Tuletõrje Selts ja vanatehnika varjupaik korraldavad sellel puhul Järva-Jaani alevis tuletõrje- ja päästevaldkonna suunitlusega tehnikaparaadi koos muude üritustega, mis on ka üheks osaks üleriigilise organiseeritud tuletõrje 100. aastapäeva tähistamisest.

Käesoleva aasta tehnikaparaadil soovitakse kokku saada 120 kõige erinevamat tuletõrje ja päästevaldkonnaga seotud sõidukit, juba täna on osalema registreerunud vägagi erinevaid liikureid alates pritsumehe jalgrattast lõpetades redel- ja voolikuautodega. Julgelt võib tulla kohale ka näiteks sõidukiga, mille kohta osatakse välja tuua seos tuletõrjega või kui paraadil osalejad on näiteks riietunud tuletõrjevaldkonnaga sobivalt, kaasates ka muud pritsumehe varustust.

Ürituse kavas on 27. juulil tehnika näitus Järva-Jaani keskväljakul, paraad Järva-Jaani alevi tänavatel, erinevad töötoad, õhtune simman. Koostöös Päästeameti ja teiste heade koostööpartneritega on välja mõeldud ka üllatusi, mis avanevad üritusel kohapeal.

Tehnika paraadile on veel vabu kohti, seega võib julgelt registreeruda. Lähimat infot leiab Järva-Jaani vanatehnika varjupaiga veebi ja Facebooki lehekülgedelt või peakorraldajalt, Järva-Jaani Tuletõrje Seltsi esimees Tuve Kärnerilt (tel. 51 49 485 või e-post tuve@jjaani.ee )